Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 68 m² bez realitkyBlachutova, Praha - Čakovice

Blachutova, Praha - ČakoviceVybaveno
Cena2 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 582 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám byt 2+kk s předzahrádkou v novostavbě z roku 2008 v obytném souboru U zámeckého parku v Praze Čakovicích. Plocha bytu bez předzahrádky je 52,7 m2, obýv. pokoj s kuch. koutem 23,1 m2, ložnice 14,8 m2, samostatná koupelna 4,4 m2, WC 1,4 m2, hala 6,5 m2, předzahrádka 15,3 m2

navazuje na společnou uzavřenou terasu. V kuchyni dřevěná plov. podlaha, kuchyňská linka Ikea (včetně spotřebičů kategorie A), na oknech dřevěné žaluzie. Dále v předsíni vest. skříň. Byt je tichý a teplý (nízké náklady na vytápění). Měsíční poplatky pro 2 osoby cca 3 000 Kč. Připojení internet, kabel. TV a telefonní přípojka. V bytě bezp. dveře. Dům má el. otvírací systém, velmi dobré sous. vztahy. V místě - školka, základní škola, gymnázium. V blízkosti zámecký park, nákupní centrum Globus a OCL Letňany. Spojení MHD na metro Letňany 12 min. Při rychlém jednání možnost slevy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu189899
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha68
VybavenoVybaveno
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.