Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyPřízřenická, Modřice - Modřice, Jihomoravský kraj

Přízřenická, Modřice - Modřice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Novostavba kompletně vybaveného cihlového bytu 2kk ,pokoje 29m2 a 14 m2, s balkonem (5m2), koupelnou se sprchovým koutem v nově vybudovaném bytovém komplexu na okraji Modřic ul. Přízřenická, kolaudace bytu 2009. Orientován na severovýchod. Vlastní měřiče energií a vody + solární panely na ohřev vody pro celý bytový dům. Kdispozici je i kočárkárna/kolárna v přízemí budovy.

V bytě jsou bezpečnostní dveře, vestavěné skříně v chodbě, obložkové zárubně a dýhované dveře. Podlahy a dlažba jsou z nadstandardních materiálů.

Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou se sporákem, lednicí a mikrovlnou troubou, včetně jídelního stolu, obývací část vybavena moderní sedací soupravou a obývací stěnou. Ložnice je rovněž komplet vybavena - postel, skříně, komoda, noční stolky.

V ceně poplatků je již zahrnut internet a kabelová televize - lze zrušit po domluvě.

Před domem dostatek parkovacích stání, v bezprostřední blízkosti se nachází nově vybudované centrum se základní lékařskou péčí, lékárnou, restaurací/kavárnou, masážemi, bazénem, saunou a fitness centrem.

Ve městě je veškerá občanská vybavenost – mateřská školka, škola, knihovna…. Rychlejší dostupnost do centra města než z okrajových městských částí.

Doprava: Rychlá a bezproblémová dostupnost do centra Brna autem či MHD s pravidelnými periodami (10 min jízdy autem, tramvaj – 10 min chůze, autobus – zastávka 50 m od domu, nebo 5 min chůze na brněnskou zónu. Vlak – 10 min chůze) při zachování klidného nehlučného charakteru bydlení. Rychlá spojení na dálnice Brno-Bratislava, Brno-Mikulov. Nedaleko je cyklostezka (Brno-Vídeň) vedoucí kolem vody až na Brněnskou přehradu. Blízkost nákupních center Avion, Olympia, Baumax

K dispozici od 1.7.2012 s možností nastěhování cca týden předem. Poplatky budou převedeny na nájemníka a mohou být volitelně nastaveny. Samozřejmostí je roční vyúčtování. Preferujeme nekuřáky, menší zvířata (ne psi a kočky) jsou možná. Kauce je jeden měsíční nájem. Individuální domluva možná

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu190107
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha55
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.