Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem chaty, chalupy 3+1 • 120 m² bez realitkyLesní, Horní Bezděkov - Horní Bezděkov, Středočeský kraj

Lesní, Horní Bezděkov - Horní Bezděkov, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné3 500 Kč


Využijte výhodnou možnost rekreace v krásném prostředí Křivoklátských lesů v bezprostřední dostupnosti Prahy. Po silnici R6 se dostanete na kraj Prahy za 12 minut, ZOO Praha 20 minut autem, 20 minut Křivoklát, 30 minut Karlštejn a mnoho dalších památek.

Přímo v Horním Bezděkově je velké množství rekreačního vyžití.

5 minut chůze od domu se nachází golfové hřiště - areál Botanika s tenisovými kurty, ve vesnici jsou ještě jedny tenisové kurty a první advanture golfové hřiště u nás.

Dům je přímo u lesa - na začátku křivoklátských lesů, nově jsou zde upraveny dálkové cyklotrasy. Možnost krásných procházek do krásných lesů, Žlábeckého údolí s pramenem léčivé vody, nebo hledat na svazích Vysokého vrchu jeskyni ve které se schovával slavný loupežník Babinský a z rozhledny na Vysokém vrchu si prohlédnout krásu zdejší krajiny.

Samotný dům je obklopen velkou krásnou zahradou s okrasnou částí i ovocnými stromy a keři. V přízemí domu je zádveří, hala, obývák s krbem ze kterého se přes zimní zahrádku a terasu vchází na zahradu s posezením, kuchyň, umývárna a WC. V patře je větší ložnice s balkonem a jeden menší pokoj, chodba a koupelna s WC. Celkem 4 postele + gauč. Celý dům je podsklepený, teplá voda je z kombinovaného bojleru.

Cena nájmu je 3 500,- Kč za týden, za celý dům nehledě na počet osob.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu190234
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
Plocha120
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.