Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 80 m² bez realitkyBrněnská, Šlapanice - Šlapanice u Brna, Jihomoravský kraj

Brněnská, Šlapanice - Šlapanice u Brna, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Pronájem vybaveného a zařízeného podkrovního bytu 4+kk o výměře 80m2 ve městě Šlapanice (u Brna) nabízí pohodlné bydlení v 4.NP bytového domu. Byt je vydušný, světlý a vkusně zařízen, prošel celkovou rekonstrukcí. Dispozice bytu: prostorný obývací pokoj (30m2) je centrální místností s nábytkem (skřínky, tří dílná sedací souprava, konfereční stolek). Kuchyň s dostatkem úložného prostoru, s vařícím místem s digestoří, vestavnými spotřebiči (sklokeramická varná deska, mikrovlnná trouba s grilem, pečící trouba s grilem, kombinovaná lednička s mrazákem, myčka, drtičem odpadků) jídelním stolem a židlemi. Ložnice (vestavné skříně i postel). Pokoj (vestavné skříně). Další pokoj nebo pracovna s pracovním stolem a vestavnými skříněmi. Koupelna s vířivou vanou a WC. Ze vzdušného obývacího pokoje je vstup do všech místností. Připojení na internet (20/20 Mbit/s 1:1). Podlahové krytiny – dlažba a dřevěná plovoucí podlaha, okna dřevěná. teplou vodu a vytápění (radiátory) zajišťuje samostatný plynový kotel. Ceny nájmu(13.000,-Kč)je teplo a teplá voda. Poplatky za služby 4000,-Kč zahrnují elektřinu, vodu, kanalizaci, internet. V domě kolárna/kočárkárna. Možnost parkování v garáži před domem (+1000,- Kč k nájmu) K nastěhování od 1.7.2012. Město Šlapanice je město s veškerou občanskou vybaveností přímo v obci supermarket, školka, škola, gymnázium, městský úřad, pošta, banka, sportoviště, atd. Doprava do centra cca 25 minut MHD Brno, noční rozjezdy (zastávka 200m). Další informace a domluva prohlídek na telefonu.

Exclusive attic flat in a house of flat is situated on the 4th floor. Inside the flat (80m2) are 4 rooms and kitchen corner. Living room (30m2), with three-part sofa, small table and shelves’. Kitchen, full of storing space, built-in appliances (electric oven, microwave oven, ceramic hob with range hood, fridge, freezer, drain disposer, dishwasher) with dining table and seats. Room with built-in shelves. Room or workroom with worktable. Sleeping room with bed and built-in shelves. Bathroom with Jacuzzi-tub and WC. Internet connection (20/20 Mbit/s 1:1). Wooden floating floor, wooden windows. Heating and warm-water is provided by gas boiler (in bathroom). Monthly fees are 13000Kč + 4000 Kč (energies: electricity, water, gas). In the house is pram/bicycle room. There might be parking place inside lock-up garage (+1000 Kč extra fee). Flat is free by First of July 2012. In the City of Šlapanice is full public facility (municipality, bank, post office, pre-school, school, etc.) public transport every 10-15 minutes during day and every hour during night. Further info and visits can be arranged by phone.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu190413
Dispozice4+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha80
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.