Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyLessnerova, Praha - Petrovice

Lessnerova, Praha - PetroviceMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Jako přímý majitel nabízím pronájem částečně zařízeného 2+kk, 43m2 v Praze 10 - Petrovicích. Byt je volný od 31. srpna / 1. září. Zařízení bytu: kuchyňská linka, el. vařič, el. trouba, mikrovlnka, lednice, myčka(odpojená ve sklepě), postele(nyní rozložené ve sklepě, možno opět sestavit ale nejsou nic-moc. Postel na fotce je současných nájemníků, berou si ji), vestavěné skříně, stoly, skříňky, židle, sedací souprava. Na podlahách jsou koberce, pvc a dlažba. Byt je v 7. patře a má nádherný výhled z obou pokojů. V bytě jsou plastová okna, dále možnost Vodafone (ex UPC) internetu a kabelové TV. Panelák je komplet zateplen. Parkování před domem bezproblémové v kteroukoli hodinu.

MHD před domem - bus na metro-C Háje jezdí ve špičce každých 5min, doba jízdy 7min. Dále zde jezdí přímý bus na M-A Skalka a na M-B Černý Most a Smíchovské nádraží. Občanská vybavenost: Albert, poliklinika, škola, školka, vše max. 5 minut chůze. V blízkosti Hostivařská přehrada a lesopark. Klidné prostředí, přímo před domem jsou pouze rodinné domky - viz foto z okna. Příjemní sousedé. K bytu patří sklep.

Byt je vhodný pro 1 až 2 osoby.

Nájemné je 10.500 Kč a již obsahuje Provozní fond.

Zúčtovatelné poplatky tvoří zálohové platby na vodu,teplo,odpadky atd. ve výši 3.000 + zálohové platby na elektrickou energii, 1.000 Kč.

Pro představu, současní nájemníci měli skutečnou spotřebu v roce 2021 na vodu, teplo, odpadky atd. ve výši 2.290 Kč a el. energie 560 Kč. Co bude s cenami energií letos v zimě nikdo neví, každopádně vše vždy vyúčtovávám dle reálu, případné přeplatky promptně vracím a případné nedoplatky požaduji. Obecně, jednám férově a to samé čekám od vás. Žádné další poplatky se neplatí.

V případě zájmu o internet / TV si každý řeší sám smlouvou s dodavatelem, možností v domě je několik, mimo Vodafone je tam i nějaká optika.

Důležité: byt je v původním stavu a nyní se domlouvá termín celkové rekonstrukce, která proběhne v době cca říjen 2023. Přesný termín bych se měl dozvědět do konce srpna. Nájem proto musí být v tuto dobu ukončen! Po provedené reko se byt bude pronajímat dál ale za vyšší cenu. Je tedy vhodný pro někoho, komu nevadí, že se za cca 13 měsíců odstěhuje.

As the direct owner, I offer for rent a partially furnished 2+kk, 43m2 in Prague 10 - Petrovice. The apartment is available from August 31 / September 1. Apartment equipment: kitchen unit, electric cooker, electric oven, microwave, refrigerator, dishwasher (disconnected in the basement), beds (now spread out in the basement, can be assembled again, but they are not much. The bed in the photo belongs to the current tenants, they are taking it), built-in wardrobes, tables, cabinets, chairs, sofa. There are carpets, PVC and tiles on the floors. The apartment is on the 7th floor and has a wonderful view from both rooms. The apartment has plastic windows, as well as Vodafone (ex UPC) internet and cable TV. The panel house is completely insulated. Parking in front of the house problem-free at any hour.

Public transport in front of the house - bus to metro-C Háje runs every 5 minutes during peak hours, journey time 7 minutes. There is also a direct bus to M-A Skalka and to M-B Černý Most and Smíchovské nádraží. Civic amenities: Albert, polyclinic, school, kindergarten, all max. 5 minutes' walk. Hostivařská dam and forest park are nearby. Quiet environment, directly in front of the house there are only family houses - see photo from the window. Pleasant neighbors. The apartment includes a cellar.

The apartment is suitable for 1 to 2 people.

The rent is 10,500 CZK and already includes the Operating Fund.

Accountable fees consist of advance payments for water, heat, garbage, etc. in the amount of 3,000 + advance payments for electricity, 1,000 CZK.

To give you an idea, current tenants had actual consumption in 2021 for water, heat, garbage, etc. in the amount of CZK 2,290 and electricity energy CZK 560. No one knows what will happen to energy prices this winter, in any case, I always bill everything according to reality, I promptly return any overpayments and demand any underpayments. In general, I act fairly and I expect the same from you. There are no additional fees.

In case of interest in internet / TV, everyone deals with the contract with the supplier themselves, there are several options in the house, apart from Vodafone there is also some optics.

Important!: the apartment is in its original condition and the date of the overall renovation is now being agreed upon, which will take place around October 2023. I should know the exact date by the end of August. The lease must therefore be terminated at that time! After the repair, the apartment will continue to be rented, but at a higher price. It is therefore suitable for someone who does not mind moving out in about 13 months.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu190450
Dispozice2+kk
Dostupné od31. 8. 2022
Podlaží8
Typ budovyPanel
ProvedeníStandardní
Užitná plocha43
VybavenoČástečně
StavDobrý
VlastnictvíDružstevní
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 2 minuty pěšky
Sklep
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDPoliklinika Petrovice
🚶 157 m (2 min)
PoštaPraha 111
🚶 312 m (4 min)
ObchodPotraviny
🚶 105 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 352 m (4 min)
RestauracePizza Tony
🚶 360 m (4 min)
LékárnaLékárna Poliklinika Petrovice
🚶 114 m (1 min)
ŠkolaZŠ Veronské náměstí
🚶 393 m (5 min)
Mateřská školaSoukromá MŠ Slunečnice
🚶 447 m (5 min)
SportovištěSokol Praha Petrovice
🚶 662 m (8 min)
Hřiště
🚶 24 m (0 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.