Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 50 m² bez realitkyNa Veselí, Praha - Nusle

Na Veselí, Praha - NusleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Bez kauce * Volné ihned nebo od 1.6. *

Byt 2+1 se nachází v cihlovém domě Praze 4 na Pankráci, blízko sídla ČP/Generali a OC Arkády.

*** PROSÍM, PŘEČTĚTE INZERÁT AŽ DO KONCE ***

Pokoje jsou samostatné, neprůchozí. Koupelna je se sprchovým koutem, WC v bytě samostatně. Pračka i lednička součástí pronájmu. Byt je nabízen bez nábytku. Na podlaze koberce/parkety. Vytápění - el. akumulační kamna a ohřev vody boilerem (oboje na levný noční proud).

Byt je ve 2. patře pětipatrového cihlového činžovního domu se slušnými nájemníky. Výhled do klidného vnitrobloku a do ulice. V domě je výtah (vyměněn v r. 2011 za nový) a jsou nová plastová okna.

Výtečná dopravní dostupnost: Metro Pražského povstání nebo Pankrác, k oběma stanicím cca 3 minuty. BUS 188 - směr Česká televize a Zahradní město a 193 směr Krč a Nusle TRAM č. 18 - za 13 min. jste na Karlově náměstí a za 15 min. jste na Národní třídě. Výborná dostupnost též nočními BUS - 504, 505, 511 a noční TRAM č.53

Skvělá občanská vybavenost: OC Arkády Pankrác (Interspar) 400m od domu, Nová tržnice Pankrác, 2 večerky, potraviny 08-21.30hod vedle v domě, několik hospod, 4x pizzerie v okruhu 500m, Potrefená Husa 400m, Bauhaus, Billa a pošta (hlavní Prahy 4 - 140 00) cca 8 minut.

Volné ihned. Nájemné 10.500,- + cca 450,- za služby pro os. / 750,- dvě osoby (voda, výtah, úklid domu, odvoz odpadu...) + energie cca 1500,-. Nájemník bude mít na odběr elektřiny vlastní smlouvu s PRE.

Byt nabízí k pronájmu dva spolumajitelé domu - dědicové po restituentovi - na základě řádné písemné nájemní smlouvy na dobu určitou (nejprve rok, prodloužení možné), platba nájmu na bankovní účet k 15. v aktuálním měsíci. Nehrozí, že majitel bude chtít byt užívat sám, pro děti, že byt bude chtít prázdný prodávat atd. - dlouhodobější nájem do budoucna proto preferujeme.

***** Nepožadujeme žádnou kauci, prosím však zájemce, aby napsal do odpovědi pár řádků o sobě a byl případně ochoten poskytnout reference od předchozích pronajímatelů. *****

Vzhledem k velikosti je byt nabízen pro stálé bydlení max. dvou osob (bez zvířete)!

K nastěhování: ihned - prohlídka po dohodě možná přes den i večer již nyní a to včetně víkendu. Jelikož nabízíme v domě i další byt, specifikujte přesně, na který inzerát odpovídáte.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu190488
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha50
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.