Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 38 m² bez realitkyDavidkova, Praha - Kobylisy

Davidkova, Praha - KobylisyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 300 Kč


Ušetříte na provizi RK! Majitelé nabízí k pronájmu byt 1+1, který se nachází v cihlovém domě, Praha 8 – Kobylisy přímo na metru C Ládví u nákupního a kulturního centra Ládví. Klidná lokalita, výhled na park, 1. poschodí (2. podlaží ze 4). Byt je částečně zařízen, součástí vybavení je kuchyňská linka se spotřebiči (lednice, sporák), jídelní stůl se židlemi, rozkládací gauč na spaní, dvě křesla, skříňky. Pokoje nejsou průchozí. Koupelna s vanou je oddělená od WC. Podlahovou krytinou jsou lino a parkety. K bytu patří komora v kuchyni, velký osvětlený sklep, k dispozici je také balkón v mezipatru a zahrádka před domem. Dům byl v prosinci 2008 zateplen a byla provedena oprava fasády.

Byt je připraven k nastěhování ihned. Nejlépe občané ČR. Min. na 1 rok, bez zvířat. V případě zájmu nás kontaktujte na tel. čísle 724256164 nebo na email: tlj.sob@volny.cz.

Děkujeme za Váš zájem

K nastěhování: 20/5/2009

Owners offer nice flat for rent in a calm location by the metro C Ladvi in Prague 8. Flat is clean and safe in second floor (out of 4). There is a shopping and cultural center nearby. Separate entrance to each room. For at most 2 people, central heating, furnitured. Starting immediately, for at least 12 months. Prices 9000/month plus charges. If interested pls write to email tlj.sob@volny.cz.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu19055
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha38
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.