Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem chaty, chalupy 3+kk • 200 m² bez realitkyČeložnice - Čeložnice, Jihomoravský kraj

Čeložnice - Čeložnice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby300 Kč


Pronajmu chatičku. Je tak pro 6 lidí . CHata se stále renovuje.

Za poplatek 100 kč týden je možné i WIFI připojení

Vevnitř: Zateplená, obložená panely v dekoru dřeva, kompletní kuchyňské vybavení, mikrovlnka, lednice, sporák na PB, televize, krbová kamna. Skříní dostatek. Zakoupeny nové deky a polštáře, povlečení dodáme za poplatek 30kč osoba. V koupelně sprchový kout. Chata je patrová. Na vrchu jsou dva pokoje, jeden pro 4 a jeden pro 2 lidi.

Venku:

Dodělána teď na podzim teráska ze zámkovky, posezení částečně pod střechou. Je udělána konstrukce, na závěsnou síť a houpačku pro děti. Menší bazén také a i pískoviště. Ohniště je samozřejmostí. Máme i gril domácí výroby a podle našich zkušeností, není problém i pro 12 lidí :)

Na chatě neustále něco spravujeme k lepšímu, takže momentální fotky pak třeba za měsíc nejsou aktuální. Příjezd je až k chatě, je i místo na parkování. 100 metrů od chaty je hospůdka, kde je vynikající pivo a jídlo, doporučuji. Chata se nachází v obci Čeložnice v chráněné oblasti Chřibů. Ideální na turistiku ,cyklo i pěší, krásné lesy na okolo. V zimě na běžky.

Cena :

Od září do dubna- 5000 na týden ,mimo Silvestr

od května do srpna - 6000 na týden

víkendy jsou idividuální. Pronajímáme to jako soukromé osoby, bez realitek, vážně jim nemíním dávat peníze za nic a raděj zhodím cenu pro zákazníky. Rezervace je formou složení 1000 zálohy , která bude sloužit jako kauce a bude vrácena po skončení pobytu. Energii si platíte po ukončení pobytu

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu190569
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha200
VybavenoVybaveno
Typ budovyDřevostavba

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.