Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 200 m² bez realitkyHorní Branná - Horní Branná, Liberecký kraj

Horní Branná - Horní Branná, Liberecký krajVybaveno
Cena10 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 46 734 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Nabízím rekreační rodinný dům o čtyřech kompletně zařízených samostatných bytech 5+1, 2+1, 1+1 a 1+0 s vlastními vchody a parkováním, dále vyhřívaným, vnitřně osvětleným, bezpečně přístupným 10 m skeletovým bazénem se slanou vodou a 3D efektem azurové barvy, protiproudem a masáží, doplněný letní kuchyní. Plně vybavená tělocvična s hernou, 1000 m2 zahrada, 100 m2 garáž s automatickými vraty na dálkové ovládání, kabelová televize s programy v ČJ, Aj, Nj. Vytápění plynem, běžný i motorový proud. Záložní agregát. Podlahy a dveře dřevěné. Veškeré vybavení v ceně. Dům se nachází ve vesnici 4 km od Vrchlabí. V okruhu 35 km je celkem 63 sjezdovek různých obtížností. Nejbližší 6 km Herlíkovice, 18 km Špindlerův Mlýn, Benecko, Černá Hora atd. V místě pošta – cca 300 m, samoobsluha – cca 300 m, čtyři restaurace v okruhu 500 m, dva tenisové kurty pro členy, zimní nekrytý stadion, dvě travnatá fotbalová hřiště, menší s umělou trávou – pro členy, sportovní střelnice – pro členy, nástup do stopy pro běžky – 300 m od domu s návazností na desítky km upravených tratí. Výborné terény pro kola i chůzi. Golf – Mladé Buky, cca 30 km, jízda na koních – Kněžická louka, cca 15 km. Letiště Vrchlabí – 4 km. Billa, Lidl, Tesco, Penny - vše 4 km. Nekonfliktní sousedé, upravené okolní domy. Klid a pohoda zahrad okraje obce. Výborná houbařská oblast. Vzdálenost od Prahy – 136 km, z toho 90 km po dálnici do Turnova. Nevýhodou značně vzdálená železnice, obec bez autobusového spojení o víkendech.

Objekt je na rovině a proto může být užíván jako klidová lokalita i pro seniory s drobnými vadami pohybového ústrojí, kteří nechtějí dožít v domovech důchodců.

Ideální pro dvougenerační soužití v období mateřství.

Zhruba 200 m od objektu je Dům s pečovatelskou službou nabízející levnou, českou stravu donáškou. Po domluvě je možno získat placené služby místních zdravotních sester a pečovatelek, či správce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu190727
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha200
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.