Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 240 m² bez realitkyJiráskova, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Jiráskova, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízíme k pronájmu celou ( nebo část ) komerční budovu v centru Brna. Objekt se nachází v dvorním traktu čižovních domů s výbornou dostupností autem (5min z centra), MHD (10min z centra). Ulice Jiráskova byla před rokem obnovena, chodníky mají novou zámkovou dlažbu. Před budovou se nachází zahrada s parkovištěm, okolí je velmi pěkné, klidné. Celková vnitřní výměra je cca 120/patro, tj. 240 m2. Patra mají velký prostor vhodný jako showroom. V přízemí je tento prostor přímo dostupný bez schodů při vchodu, tzn. že se zde dá bezproblémově vystavovat i těžké zboží (motorky, spotřebiče...). Tento prostor je tedy plně bezbariérový a dostupný i vozíčkářům. Vlevo se nachází WC a kotelna. Vrchní prostor je v půlce dělený odnímatelnou skleněnou stěnou. Půlka momentálně slouží jako showroom, v druhé půlce jsou kanceláře + sprcha a WC. Objekt lze tedy využít pro různorodý prodej zboží s kompletním zázemí včetně skladu. Dostupnost pro PPL apod. zcela bezproblémová. Dále by bylo možné prostory využít jako ordinace, školka/hlídání, reklamní a tištěná výroba, jiná menší výroba. V minulosti byla budova také využitá v prvním patře pro bydlení, v přízemí pro podnikání. V prostorech nelze provozovat pohostinství/disco. Volejte kdykoliv, jsme přímým pronajímatelem! Dohoda o ceně při prohlídce, nutno vidět. ====== Možnost pronájmu pater zvlášť, mají samostatné vchody.Parkovací místa nejsou v ceně nájmu.

For rent is this commercial building in the center of Brno. Calm, clean surroundings with pubs, stores and located only a couple minutes from the main city square. Parking right in front of the building is optional. 360m2 (3880sq. ft.) including two showrooms. The ground floor showroom is easily accessable and allows manipulation with heavy goods (motorcycles, appliances etc.) and even customers with disabilites or wheelchairs. The upper floor is divided by a removable glass wall. Half of the floor is a showroom and the other half is curently used as office spaces. The building can be used as a store, daycare, health services, small manufacturing etc. In the past the upper floor was used as a flat for living and the ground floor as a store. Please call 721-478-158 for information in English. We are the direct tenants, not a realtor.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu190743
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha240
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.