Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 105 m² bez realitkySemická, Praha - Modřany

Semická, Praha - ModřanyVybaveno
Cena8 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 36 048 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Velmi útulný a praktický byt v zelené části Prahy 4 Modřany, který se nachází v jedné s nejkvalitnějších pražských novostaveb posledního deselitetí. Díky nádhernému výhledu na Modřanské údolí z velké zelené terasy se zahradou budete se cítit jako majitel rodinného domu. Za studeného počasí nebo po večerech můžete strávit nezapomenutelné chvíle se sklenici dobrého vína pozoruje večerní červánky na zasklené terase, která svou velikosti je podobná spíše pokoji.

Zajímavě a prakticky řešené dispozice bytu dovolí Vám vytvořit velmi přitažlivý interiér anebo si můžete zachovat stávající, poněvadž byt je prodávaný s veškerým nábytkem a příslušenstvím.

Pro Vaše pohodlí byt je vybaven třemi bytovými jádry, což umožňuje všem rodinným příslušníkům užívat si koupele nebo dát si ranní sprchu nezávisle na ostatních.

Přímo na patře je komora, kde se dají schovat věci, které by jinak překáželi v bytě. Dole pod domem jsou dvě garážová stání patřící k bytu, kam se vejde i větší vozidlo.

Výtečné dopravní spojení Vám dovolí naplánovat Vaší cestu do centra města na minutu přesném a to buď autobusem, který jede pouhých 15 minut do nejbližší stanice metra anebo tramvaji za 25 minut až na Václavské náměstí. Navíc v nejbližší době bude provedeno metro přímo do Modřan.

Výborná infrastruktura dělá bydlení v této lokalitě více než pohodlným. Celá síť různých obchodů uspokojí i nejnáročnější požadavky zákazníků nezávisle na jejích úrovni příjmů. Kromě státních školských a lekářských institucí existuje tu i možnost vybrat si soukromou školu anebo univerzitu, stejně jako i polikliniku. Pro milovníky sportu jsou tu velmi rozsáhle možnosti, zvláště pro cyklisty, neboť cyklistická trasa začíná v několika stech metrech od domu.

Parametry bytu:

Celková plocha bez terasy - 104.65 m2

Zasklená terasa - 13.81 m2

Předsíň - 9.33 m2

Samostatné WC - 1,95 m2

Koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem - 2.81 m2

Koupelna s vanou a WC - 7,28 m2

Předsíň - 11.69 m2

Obývací pokoj s kuchyňským koutem - 36.48 m2

Ložnice - 19.48 m2

Dětský pokoj - 15,63 m2

Komora na patře - 2,47 m2

Balkon - 7.95 m2

Předzahrádka - 108 m2

Dvě garáže pod domem

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu190809
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha105
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.