Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+kk • 157 m² bez realitkyJavorova, Nelahozeves - Lešany u Nelahozevsi, Středočeský kraj

Javorova, Nelahozeves - Lešany u Nelahozevsi, Středočeský kraj
Cena2 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 308 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Rodinný řadový dům v anglickém stylu 5+kk se zahradou a 2 parkovacími místy v Nelahozevsi – Lešanech. Užitná plocha domu je 157 m2 (2 podlaží + podkroví). Zahrada je o ploše 70 m2 situována na JZ.

Dům je v rozestavěném stavu, kde jsou postaveny příčky, komplet zařízená koupelna včetně velké rohové vany pro 2 osoby s vířivkou , WC s bidetem, podlahovým topením a termostatem. V místnostech v 1. patře je všude štuk a připraveno pro výmalbu. V přízemí je hotová rovná betonová podlaha. Pod schody se nachází komora. Kvalitně zateplená střecha (25 cm minerální vata a reflexní parozábrana). V podkroví je nainstalována klimatizace.

V domě je také připravený stavební materiál (omítka, keraštuk, Primalex a lepidlo na dlažbu), moderní elektrické infračervené topení, nový bojler o objemu 200 l (v oddělené technické místnosti) a po celém domě jsou nové datové rozvody včetně internetu. Přípojka na plyn je přivedena k domu.

Na zatravěné zahradě jsou také jahody, ovocné keře, květiny a bylinky. Celá zahrada je oplocená.

Dům se nachází v klidné prostředí přírody, avšak v dobré dostupnosti do Prahy a Mělníku. Z Kralup nad Vltavou (3 km) je to do centra Prahy PID za 20 minut, vlaková zastávka Nelahozeves Zámek je vzdálen 1, 5 km.

V nejbližší době bude v lokalitě vybudována občanská vybavenost (dětské hřiště, obchod a autobusová zastávka v areálu). Autobusová zastávka je nyní uprostřed vesnice, což je cca 500 m.

Cena domu je 3.300.000,- Kč rychlé jednaní.

Kontakt: 776 291 134

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu19092
Dispozice5+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha157
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.