Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 67 m² bez realitkyLuční, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj

Luční, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné3 100 Kč


Pár studentů práv(od září 3. a 4. ročník) hledá jiný pár popřípadě 2 přátele (studenty) do pokoje v zrekonstruovaném(kachlicky ne umakart v koupelne a na zachode,kuchyn nova,plastova okna,vymalovano), kompletně nově vybaveném bytě(postele,stul,skrine,policky,kresla,mikrovlnka,pracka,lednice,sporak,trouba). Jsme nekonfliktní, nejme uklízecí maniaci, nepořádáme parties, nekouříme (kuřáci nevadí, ale balkon v našem pokoji k dispozici pro tyto účely neposkytneme :) ) Internet 30mb/sec., byt pojištěn do 2mil (platí všichni nájemci). Kdykoliv k prohlídce po domluvě. Kousek od domu Billa,lekarna,posilka,pred domem parcik(pokoj je na vychod), za domem rodinne domky, MHD - tramvaje 3,11,1, dale 3 ruzne nocni linky a autobusy ze zastavky Přívrat, troleje na Českou a do Kampusu.

Jedná se o pokoj č.1 na obrázku. Počáteční komunikace pouze přes e-mail, dodatečná telefonická možná (jsem vytížen a ne vždy mohu telefon zvednout)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu191222
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha67
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.