Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+kk • 230 m² bez realitkynáměstí Odboje, Kostelec nad Labem - Kostelec nad Labem, Středočeský kraj

náměstí Odboje, Kostelec nad Labem - Kostelec nad Labem, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 712 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej. Patrový R.D.V započaté rekonstrukci. Cihlová stavba o dispozici 4kk. Přízemí: prostorná kuchyň s jídelnou 20m2, prostorný obývací pokoj 25m2, prostorná ložnice 22m2, spíž, koupena s WC 10m2. Patro: pokoj 15m2, velká patrová půda s možností bytové vestavby 35m2. Sklep 2x 8m2. Topení je zde plynové, elektrické i na tuhá paliva, telefon, internet. O teplou vodu se stará el. boiler. Přes menší dvůr 70m2 s možností přístavby nebo spojení obou domů se nachází další bytová jednotka (novostavba) Ytong,cihla, s dispozicí 2+1, Obývací pokoj 20m2, pokoj 16m2, kuchyň 5m2, koupelna s WC 4m2, malá půda, zde se o topení stará el. kotel a o teplou vodu el. boiler. Dům je o celkové výměře 230m2.Zastavěná plocha 170m2. Obytná plocha 132m2. Nachází se v obci Kostelec nad Labem, v klidné části města ve slepé ulici. V roce 1990 měněné krovy za nové, střešní krytina a celý komín.

V obci se nachází: Zdravotní středisko, lékárna, základní škola 1 i 2 stupeň, mateřská škola, pošta, několik obchodů a restaurací, nová cyklotrasa, spousta zájmových činností pro dětí i dospělé,dětské hřiště, fotbalové hřiště s dalším dětským hřištěm, sídlí zde policie ČR a sbor dobrovolných hasičů. Jsou zde i pracovní příležitosti.

Spojení: autobus a vlak. Autobus MHD hl.m. Prahy přímí spoj do Prahy Letńan (metro linka C) cca 12 Km, přímí spoj autobus a vlak Brandýs nad Labem a Neratovice obě města cca 5 – 6 Km, přímí spoj autobusem Mělník cca 18Km.

Dům je volný do měsíce po prodeji !!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu191270
Dispozice6+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha230
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.