Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 117 m² bez realitkyMánesova, Praha - Vinohrady

Mánesova, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronájem bytu 3+1, 117 m2, situovaného v jedné z nejprestižnějších pražských ulic, 5 minut od tramvaje, 10 minut od tří stanic metra a Václavského Náměstí, prostorný 2 ložnicový, 2 koupelnový byt s klasickými architektonickými detaily, zachovalé dobové prvky kombinované se zcela novou moderní velkou kuchyní a koupelnami.

Byt má pevnou telefonní linku, wi-fi a internet.

Slunná jídelna a obývací pokoj mají 3.5m vysoké stropy, se štuky a lustry, a nové celopodlahové koberce. V obývacím pokoji je vestavěná knihovna (od podlahy do stropu), ve které je 110cm HD satelitní televize.

Velká plně vybavená uzavřená kuchyně s moderními spotřebiči, žulové pracovní desky a podlahové vytápění.

Hlavní ložnice je zařízená starožitnou ‘king’ postelí a prádelníkem a je spojená s hlavní koupelnou v mramoru s ohromnou vanou, velkou sprchou a vyhřívanou mramorovou podlahou. Koupelna je propojena s šatní místností (3x2 metry) s velkým ukládacím prostorem, Miele pračka a sušička.

Byt je plně vybaven – v kuchyni veškeré potřebné nádobí, postele v ložnici mají připravené nové povlečení.

Prostorná oddělená jídelna je lehce přeměnitelná v druhou ložnici. Dvojitá postel je schovaná za dveřmi a starožitný jídelní stůl muže být lehce odsunut stranou. Vchod do druhé koupelny je hned ze vstupní chodby.

Pro klid duše, mají okna do ulice elektronicky ovládané bezpečnostní žaluzie, vchod do bytu má bezpečnostní dveře.

Poplatky za spotřebu energií se platí zvlášť - zálohy ve výši 3000 Kč/měsíčně.

volné ihned

Located on one of Prague's most desirable streets, 5 minutes from the tram and 10 minutes from the metro and Wenceslas Square, this spacious 2 bedroom, 2 bathroom apartment features classic architectural detailing, combined with newly remodelled kitchen and bathrooms. The flat is equipped for wireless telephone with internet and Wi-Fi.

The sunny, formal living and dining rooms feature 12’ ceilings, traditional mouldings and chandeliers, and new wall-to-wall carpeting. The living room's floor-to-ceiling bookcase includes a 42” HD flat screen satellite TV.

The cook’s kitchen, renovated in 2007, combines modern appliances with the warmth of custom cabinetry, granite worktops and a butler's sink.

The master bedroom is furnished with a king-size bed with period headboard and dresser, while the en-suite bathroom features a 6’ soaking tub, a spacious shower, and heated marble floors. The walk-in closet has ample storage and a Miele washer and dryer. Bedding and dishes are supplied.

The large separate dining room can be converted to a second bedroom in minutes. A full bed is concealed behind cabinet doors and the Regency table can be moved aside quickly and easily. A second bathroom/wetroom is provided just off the large foyer. For peace of mind, the large sunny windows facing the street are equipped with steel remote-controlled security blinds and the entrance door is fitted with a Mottura rim and mortise security mechanism.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu191459
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha117
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.