Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 931 m² bez realitkyKolektivní, Praha - Libuš

Kolektivní, Praha - Libuš
Cena7 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 504 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji krásný stavební pozemek situovaný ve vilové zástavbě v MČ Prahy 4 - Libuš v ulici Kolektivní. Pozemek je stavební prolukou, je rovinný, oplocený, obdélníkového tvaru se vzrostlými stromy a okrasnou zelení, se studnou a zděnou garáží. Z veřejných inž. sítí je elektřina a voda na pozemku již využívána, plyn a kanalizace je na okraji pozemku. Jedná se o atraktivní a investičně zajímavou nemovitost - pozemek je vzdálen cca 300 m od plánované stanice metra D, ve výhledu však nejsou žádné panelové domy. K dispozici je studie rodinného domu a zaměření pozemku (polohopis a výškopis). NOVÁ CENA 7 900 000,-Kč!!!

We offer a beautiful building plot situated in a quiet residential area in a city district of Prague 4 - Libuš as vacant lot in the street Kolektivní. The land is flat, fenced, rectangular shape with full-grown trees and decorative greenery, with a well and brick garage. Electricity and water is already used on land, gas and canalization is on the edge of land. It is attractive and interesting investment property - the land is located about 300 meters from the planned metro station D but with no view of block of flats. There is architectural study of house and geodetic measurement of area (planimetry and altimetry). NEW PRICE 7,900,000,-CZK

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu191468
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha 931
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.