Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 52 m² bez realitkyStarokošířská, Praha - Košíře

Starokošířská, Praha - KošířeVybaveno
Cena2 595 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 774 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Nabízíme krásný byt 2+1 ve druhém patře cihlového domu o velikosti 51,58 m2. Vstup do bytu je přímo propojen s prostornou kompletně vybavenou kuchyní. Po levé ruce se nachází prostorná koupelna s vanou a WC. Velký obývací pokoj s balkónem nabízí pohled do okolní zeleně, stejně jako prostorná ložnice. V bytě se nachází plynový kotel na ohřev vody a vytápění.

Dům byl kompletně rekonstruován před 6 lety, nový výtah, plastová okna atd. V domě je zavedeno UPS a satelit. Před domem je dostatek parkovacích míst. Velice dobrá dostupnost na MHD, tram (6, 9,10, 16) a metro Anděl, které nabízí velké množství služeb a kulturního využití.

This beautiful 2+1 is located on the 2nd floor and is 51.58 m2. On entry you will find the foyer leads you to an open plan kitchen. The full bathroom with toilet is located to one side of the flat and to the other side is the living-room with a cozy balcony overlooking the main street. The master bedroom bedroom is spacious and with a nice view of the natural areas and main street. Central Gas & water heating. 6 yrs newly reconstructed. Lift located in the building. Easy access parking in fron the house. UPC & sattelite friendly building

Excellent Tram (6,9,10, & 16) and metro (Andel) connections. Take lovely walks through nature behind the house. Near Andel shopping centre with two cinemas and many restaurants.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu191502
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha52
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.