Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyNa Malovance, Praha - Střešovice

Na Malovance, Praha - StřešoviceVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím k pronájmu (primy majitel)kompletně zařízený,zrekonstruovaný byt 2+kk o velikosti 43 m2, který se nachází v žádané lokalitě na rozhraní Břevnova a Střešovic, v blízkosti Pražského hradu, v ulici Na Malovance. Byt je vybaven novou kuchyňskou linkou s vestavěnou lednicí, sklokeramická varná deska, vestavěná elektrická trouba. Na podlahách dřevěné parkety a dlažba. V koupelně zděný sprchový kout a pračka. WC zvlášť. V ložnici nová postel. Byt nabízí spoustu uložného prostoru - vestavěné skříně na chodbě a v ložnici. V bytě je domácí telefon. Byt je orientován na JZ. Celý dům prošel rekonstrukcí, nové společné prostory od ledna 2012. Poplatky jsou 3000 Kč. Veškerá občanská vybavenost v místě. Výborná dopravní dostupnost - tram. č. 22 zastávka Malovanka. V dosahu je Pražský hrad, park Ladronka a Strahovský klášter- cca 10 min chůze. K naštěhování ihned.

We (owner)offer for rent fully equipped, completely renovated apartment 2 + kk of 43 m2, located in the desired location on the border Brevnov and Střešovice, near Prague Castle, in the street Na Malovance. The apartment is equipped with a new kitchen with integrated fridge, ceramic hob, built-in electric oven. The parquet wood floors and tiles. The bathroom brick shower and washing machine. WC separately. In the bedroom a new bed. The apartment offers plenty of storage space - built-in cabinets in the hallway and bedroom. Home phone in apartment. The apartment is oriented SW. The whole house has been renovated, new common areas from January 2012. Fees are 3000 CZK. All civic facilities in place. Excellent transport links - tram. No. 22 Malovanka stop. In the range of the Prague Castle, the park Ladronka and Strahov Monastery, about 10 minutes walk. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu191511
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha43
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.