Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 198 m² bez realitkyJanov, Cizkrajov - Mutná, Jihočeský kraj

Janov, Cizkrajov - Mutná, Jihočeský kraj
Cena239 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 014 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Původně ubytovna pro vojáky, v poslední době nebyla používána. Nyní je budova ideální pro stavbu chaty v unikátní lokalitě: 5km od Slavonic (UNESCO), na hranici s CHKO, u vody, na cyklostezce a trase pro koně, samostatně stojící.

Součástí prodeje jednopatrové budovy s vysokým stropem (4m) o rozloze 198 m2 (7x28,5) je i okolní lesní pozemek 1128 m2, vhodný pro dvůr či místo pro parkování.

Technický stav: základy a nosná konstrukce (železobeton) v dobrém stavu, střecha a dřevěné obložení stěn vyžaduje rekonstrukci. V případě dostavby cihlových zdí vhodné k užívání celoročně.

Vybavení: studna, trativod. Elektrická připojka: v jednání (150m vzdálena); výstavba jímky a přidělení evidenčního čísla v jednání.

Vhodné k výstavbě luxusní letní/zimní rezidence, nebo pro pronájem - turisticky velice atraktivní okolí (Slavonice, česká Kanada, cyklostezky, vodní sporty, jízda na koních, ...), kouzelná příroda.

Pozemky:

st.p.č. 102, zastavěná plocha a nádvoří o výměře 198 m2;

p.p.č. 1796/6, lesní pozemek o výměře 1128 m2; obojí k.ú. Mutná.

The estate was initialy built as an accomodation house for army, for the last few years it has not benn used. Not it is ideal opportunity for building an imposing recreation residence with fantastic location: 5km from Slavonice (UNESCO city), near nature reserve, by river, on a cyclo-way and a pathway for horses, apart from other buildings.

The property comprises large one-storey building (4m heigh) of area 198 m2, and about 800 m2 of surrounding forest (suitable for a backyard or parking).

The foundations and main constructions are at very good condition, however wooden walls and roof cover need a reconstruction.

Facilities: waterwell, catch-drain. Electricity: being processed (150m away), assignment of an evidence number in proccess.

Suitable for a spectacular summer/winter residence, or for renting - turisticaly very atractive surrounding (Savonice, česká Kanada, cyklo-tours, watersports, horse riding, wonderful nature).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu19185
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha198
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.