Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 88 m² bez realitkyDolní náměstí, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký kraj

Dolní náměstí, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 400 Kč

+ Poplatky za služby1 100 Kč


Pronajmu byt 3+1 po kompletní rekonstrukci na velmi žádané adrese v centru Olomouce. Byt je vybaven kuch.linkou se zařízením (vč. myčky, pračky, lednice, mikrovlnné trouby apod), koupelnou, WC, prostornou předsíní a 3-mi místnostmi s parketami s výhledem do vnitrobloku se zelení. V bytě i domě je naprostý klid, dům je po rekonstrukci rozvodů sítí, rekonstrukci balkónů a velmi udržovaný a čistý. V ceně nájmu je i internetové připojení. V přízemí domu je stylová restaurace "U Červeného volka". Parkování k bytu je možné zajistit na dvoře domu. Veškerá občanská vybavenost je v dosahu do 5 min. pěšky, dtto zastávka tram, bus apod. Cena za nájem v sobě neobsahuje el.en.+plyn-bude napsáno na nájemníka (odhad 2.800,-kč).

I'm offering very nice apartment (88 m2) in hearth of city Olomouc (Downsqare). In the flat si dishwasher and wasch.masine includ. The House is on tram and bus stations. Apartment and house is after reconstruction of pipelines. House is quite and safe. Internet connection is incl.in price offer.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu191971
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha88
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.