Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyKovácká, Brno - Černovice, Jihomoravský kraj

Kovácká, Brno - Černovice, Jihomoravský kraj
Cena1 Kč


OV, hezký nový půdní byt 2+kk/B, 60 m2, Brno - Černovice, výhled do zeleně, možnost zahrádky k bytu

Nabízím hezký, světlý podkrovní byt 2+kk s balkonem o celkové podlahové ploše 60 m2 v nové půdní vestavbě z roku 2006, v lokalitě Brno - Černovice. Byt se nachází ve 4.patře bez výtahu v cihlovém domě po kompletní rekonstrukci, dům je samostatně stojící se třemi vchody. K bytu mohu poskytnout zahrádku nedaleko domu o výměře cca 150 m2, s možností nájmu za cenu 400,- Kč/rok.

Byt má velmi zajímavou dispozici a disponuje velkým společným otevřeným prostorem v rámci obývacího pokoje, kuchyně a jídelny.

Místnosti v bytě:

obývací pokoj+kuchyň+jídelní kout 28,8 m2

ložnice 12,1 m2

chodba 4,6 m2

koupelna 7 m2

WC 1,1 m2

komora 1,4 m2

balkon 4,1 m2

Byt je vybavený kvalitními interiérovými materiály vč. zařizovacích předmětů, podlahy -plovoucí podlaha a dlažba, dveře a zárubně - obložkové dřevo, plastová okna, žaluzie v oknech, atd. Přehled sanitárního a dalšího zařízení k dispozici. Byt má vlastní plynový kotel se zásobníkem, zajišťující vytápění a ohřev teplé vody. Skosení stěn - pouze v ložnici!

V bytě je k dispozici kabelová televize UPC včetně internetu. Parkování možné před domem nebo vedle domu - dostatek kapacity. Dům se nachází v atraktivní lokalitě Černovice, v blízkosti centra, s dobrou dostupností MHD a v poměrně hodně zelené lokalitě. Na bytě nevázne žádná hypotéka ani žádné další finanční závazky. Byt je možný vidět ihned, prohlídky si prosím sjednejte na uvedeném telefonním čísle nebo na mailu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu191989
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha60
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.