Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 73 m² bez realitkyU Hvězdy, Kladno - Kročehlavy, Středočeský kraj

U Hvězdy, Kladno - Kročehlavy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 846 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Přímý majitel nabízí k prodeji prostorný byt 3 + 1 o výměře 73 m2 plus 7 m2 lodžie v 6. patře panelového domu v centru Kladna. Obytný dům v roce 2011 prošel částečnou rekonstrucí - kompletní zateplení fasády, nová střecha, nové balkóny a vstupní portály do domu.

Byt je po rekonstrukci – bezpečnostní vchodové dveře, tříkomorová plastová okna, zasklená lodžie, plovoucí podlaha, kuchyňská linka. Díky orientaci obývacího pokoje, kuchyně a ložnice na JZ se jedná o velmi světlý a slunný byt. Z prostorného obývacího pokoje se vstupem na lodžii se vchází do kuchyně s vestavěnou kuchyňskou linkou. Další dva pokoje jsou samostatné, prostorná ložnice má samostatný vstup na balkón.

Na podlahách je plovoucí podlaha, v chodbě a kuchyni je dlažba.

K bytu patří sklep v přízemí domu a komora na patře. Parkování přímo u domu, možnost dlouhodobého pronájmu garáže 5 min. od domu.

V kupní ceně jsou vestavěné skříně v chodbě a vestavěná kuchyňská linka se spotřebiči (lednice s mrazákem, myčka nádobí, plynový sporák s troubou, mikrovlnná trouba).

Přímo v domě je lékař a fitness studio, v bezprostředním okolí je škola, školka, supermarket. Výborná dopravní obslužnost – MHD, bus směr Praha 2 min.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu192005
Dispozice3+1
Podlaží6
Typ budovyPanel
Plocha73
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.