Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1291 m² bez realitkyMírové náměstí, Dobříš - Dobříš, Středočeský kraj

Mírové náměstí, Dobříš - Dobříš, Středočeský kraj
Cena2 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 875 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám velmi dobře situovaný stavební pozemek o rozloze 1291m2, který se nachází v žádané části Dobříše – na Vlašce. Na pozdemek jsou dovedeny všechny sítě (voda, kanlizace, elektřina) kromě plynu, jehož přívod je nedaleko hranice pozemku. V ceně je již zahrnuta příjezdová komunikace s chodníkem, která bude sloužit pro tento a čtyři sousední pozemky souběžně s dokončením stavebních prací na sousedních pozemcích. Je možno dodat i projekt na stavbu RD, bude-li kupujícímu vyhovovat. Výhodou tohoto pozemku je kromě jeho samotné polohy také krásný, otevřený výhled do krajiny, který nebude nicím rušen ani v dohledné budoucnosti, jelikož územní plán pro tuto lokalitu je schválen na velmi dlouho dopředu.

Koupi této nemovitosti lze financovat hypotékou. Při rychlém jednání možno vyjednat menší slevu. V případě zájmu o bližší informace nebo prohlídku mne neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu192011
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha1 291
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.