Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 225 m² bez realitkyZa divadlem, Brno - Město Brno, Jihomoravský kraj

Za divadlem, Brno - Město Brno, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné30 000 Kč


Víceúčelové prostory k pronájmu na lukrativní adrese Za Divadlem 2 v centru Brna:

Prostory jsou po kompletní nákladné rekonstrukci, přičemž byly použity nejkvalitnější materiály a zároveň zachovány všechny historické prvky. Jedná se o nebytové prostory s různorodou možností užívání např. jako kanceláře, jako byt, případně smíšeně.

Prostor o celkové výměře 225 m2 se nachází ve 3. patře (k dispozici je výtah) je variabilní a snadno přizpůsobitelný budoucímu užívaní, perfektně prosvětlený, a to jak z ulice s výhledem na park se Zemanovou kavárnou, tak i do dvorního traktu. Součástí prostoru je kromě 9 místností (3 toalety, 2 sprchové kouty + vana) též jižně orientovaný balkón o výměře 10,2 m2.

Prostor je připraven k dovybavení (osvětlení, kuchyňská linka, sedačky etc.) na přání klienta a jeho způsobu užívání. Lze se domluvit na spolufinancování. Od toho je také odvislá cena. Orientační cena k jednání je 2000 - 2500 Kč / m2 / rok

Pro prohlídku nebo případné dotazy jsem Vám plně k dispozici

Multi-purpose space at fancy address Za Divadlem 2 in the center of Brno:

This space has been recently completely reconstructed with the best modern materials, but at the same time with respect to keep all the beautiful historical elements. It can be used as spacious, bright apartment as well as representational office or mixture of both.

The space is situated in the 3rd floor (elevator is available) with the view to the street and adjacent park with Zeman’s coffeehouse as well as to the courtyard area. It is highly variable and easily adaptable to the future purpose. Its area of 225 m2 is divided between 9 rooms (including 3 toilets, 2 shower enclosures and bath) and balcony with area of 10,2 m2.

We are prepared to retrofitting (lighting, kitchen, sofa, etc.) taking into account client’s wishes and future purpose of use. It is possible to negotiate about co-financing form which is dependent the rental price. Approximate price to negotiate is 2000 – 2500 CZK per m2 per year.

Do not hesitate to contact me if you have any subsequent questions or you wish to arrange an order to view

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu192151
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha225
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.