Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyHusinec - Husinec u Řeže, Středočeský kraj

Husinec - Husinec u Řeže, Středočeský krajVybaveno
Cena2 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 680 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví, dispozičně řešen jako 3+KK se spoluvlastnickým podílem na společných částech domu a stavební parcely. Byt má jednu terasu a jednu lodžii s nádherným výhledem na okolní přírodu, o velikosti 75m2, nachází se v 5. patře pětipatrového cihlového domu. Jedná se o novostavbu z r. 2007, byt vznikl jako nástavba na stávající dům, který prošel kompletní rekonstrukcí. Vedle obývacího pokoje, spojeného s kuchyní je v bytě ložnice, koupelna, samostatná toaleta, předsíň, prostorná pracovna - dětský pokoj, k bytu náleží také sklepní místnost v suterénu domu. V ceně bytu je kompletní vybavení nová kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů /multifunkční trouba, varná deska, myčka, lednice /, prostorné vestavěné skříně. Koupelna je vybavena vanou, koupelnovým nábytkem, podlahové krytiny plovoucí podlaha a dlažba. Orientace bytu je na 3 světové strany s jedinečným výhledem do okolní přírody. Díky francouzským oknům a terase je kontakt s přírodou bezprostřední. Bezproblémové parkování u domu. Lokalita uprostřed zeleně s dobrou dopravní dostupností (cca 25 minut vlakem na Masarykovo nádraží nebo 20 minut autobusem na metro „C“ Kobylisy, 15 minut autem). V místě je veškerá občanská vybavenost - škola, školka, lékař, potraviny, restaurace, fotbalové hřiště, dětské hřiště. Nastěhování možné ihned. Cena k jednání 2 990 000 Kč. Byt lze financovat i hypotečním úvěrem, pomohu zajistit jeho vyřízení.

V případě zájmu volejte prosím na tel +420 733 517 534 , +420 603 153 333 nebo pište na e-mail: mrtb@seznam.cz, písemně zodpovím veškeré Vaše dotazy, po domluvě doporučuji osobní prohlídku.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu192236
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha75
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.