Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 134 m² bez realitkyK lučinám, Praha - Žižkov

K lučinám, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby6 300 Kč


Moderní mezonetový byt 4+kk v domě s výtahem, 134m2. Byt se nachází v příjemné a klidné části Prahy 3, plné zeleně, 3min na tram (9,16,1), 15min do centra. Spodní část bytu - hala, prostorný obývací pokoj propojený s kuchyní a jídelním koutem, 1 pokoj, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC a úložný prostor. V patře jsou další 2 pokoje, koupelna s vanou a WC, úložný prostor. Podlahy plovoucí dřevěné, dveře s dřevěnými zárubněmi, odhlučněné stěny, venkovní žaluzie na dálkové ovládání, kuchyňská linka z Maxx kuchyně, vestavěné skříně, rozvod počítačové sítě. Typ vytápění - ústřední dálkové, obě koupelny a WC též vytápění v podlaze. K bytu patří zděný sklep 3,8m2. Bezproblémové parkování na ulici, případně možnost garáže. Blízko domu veškerá občanská vybavenost (MŠ, ZŠ v ulici, gymnázium, poliklinika, pošta, hypermarket aj.). RK určitě NEVOLAT!!

The modern maissonnette, 4 rooms + kitchenette, 134m2, in the house with a lift. The flat is located in a nice, green and quiet area of Prague 3, just 3 minutes far away from the tram station Chmelnice (tram nr. 9, 16, 1), taking just 15 minutes to the city centre. The lower floor of flat: the hall, spacious living room connected with kitchen and dinette, 1 room, bathroom with a shower, toilette and storage room. The upper floor: 2 rooms, bathroom with bath and toilette, storage room. Floating wooden floor, doors with wooden door frames, soundproofed walls, automatic outside jalousie, kitchen from "Maxx kuchyně", built-in wardrobes, cabling of computer network. The central heating, both bathrooms and toilette with floor heating. Brick basement 3,8m2. Trouble-free parking in the street, the possibility of garage. A whole community facilities nearby (nursery school, primary school, high school, health centre, post office, hypermarket etc.). The real estate agencies do not call!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu192237
Dispozice4+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha134
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.