Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 76 m² bez realitkyChýně - Chýně, Středočeský kraj

Chýně - Chýně, Středočeský krajVybaveno
Cena2 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 153 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme slunný podkrovní byt v novostavbě v žádané lokalitě Chýně na Praze – západ (kolaudace v r. 2007). Byt je dispozičně řešen 3+kk o velikosti 76 m2 ve 2.patře.

Novostavba je provedena jako nízkoenergetická smíšená stavba, ve které se nachází pouze 6 bytových jednotek (na každém patře dvě), což zajišťuje velké soukromí a nerušící prostředí.

Byt je tvořen ložnicí orientovanou na jih, obývacím pokojem spojeným s kuchyňskou linkou, dalším pokojem, koupelnou, WC a technickou místností s elektrickým kotlem a bojlerem. Celkové poplatky pro 3 – 4osoby max.3.600,-Kč/měs.

Na podlahách je dlažba, plovoucí podlahová krytina a koberec. Kuchyňská linka je kompletně vybavena kvalitními spotřebiči (sklokeramická deska, myčka, elektrická trouba a digestoř).

K bytu náleží venkovní parkovací stání a společný prostor využívaný pro kočárky a jízdní kola. Okolí bytu je velmi klidné. Z obývacího pokoje a ložnice je krásný výhled na přilehlá pole a les.

Navíc je v těsné blízkosti dětské hřiště Višňovka, které vyhrálo cenu dřevostavba roku 2011. Dům se nachází cca 8 km od Prahy Zličín. Autem je časová dostupnost max. 10 minut. Zastávka PID je od domu vzdálena cca 300 metrů a jezdí zde průměrně 2x do hodiny bus na metro Zličín(10 min).

V obci občanská vybavenost lékař, pošta, restaurace, domácí pivovar, potraviny, kadeřník, fitness, mateřské centrum, školka státní i soukromá, škola.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu192497
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyDřevostavba
Plocha76
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.