Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 72 m² bez realitkyPočernická, Praha - Malešice

Počernická, Praha - MalešiceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízíme k pronájmu prostorný světlý byt ve zvýšeném přízemí panelového domu. Klidná lokalita, výhled do zeleně, 10 minut na metro Želivského. Byt je částečně zařízený (kuchyňská linka vč. lednice, pračka), je zde přípojka na UPC. Volný k okamžitému nastěhování, nájem 10.000 Kč plus poplatky 4.000 Kč (poplatky zahrnují veškeré zálohy vč. el. energie a plynu), vratná kauce 14.000 Kč. V bytě je pianino :)

We offer for rent a spacious bright apartment on the mezzanine floor of block of flats. Quiet location, view to the green, 10 minutes to metro Želivského. The apartment is partially furnished (kitchen incl. refrigerator, washing machine), there is a connection to the UPC internet. Free for immediate occupancy, rent 10.000 CZK plus services 4.000 CZK (covers all deposits incl. el. energy and gas), refundable deposit 14.000 CZK. Piano included :)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu192587
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Plocha72
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.