Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 58 m² bez realitkyPod cihelnou, Praha - Liboc

Pod cihelnou, Praha - LibocČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby3 200 Kč


Nabízíme k pronájmu částečně vybavený byt s předzahrádkou a garážovým stáním v přízemí cihlové budovy z roku 2003.

Prostorný obývací pokoj je spojen s kuchyňským koutem. Ze sousední světlé ložnice je výstup na předzahrádku (80m2) orientovanou na SV. Předzahrádka je zčásti zatravněna a částečně dlážděna. Koupelna s vanou, umyvadlem a místem na pračku je spojena s WC. Plastová okna jsou opatřena bezpečnostním kováním a folií proti rozbití skel. Součástí bytu je praktická komora.

Byt je vybaven: kuchyňskou linkou s vestavným sporákem a troubou, vestavěnou myčkou a samostatnou lednicí. Dále je k dispozici jídelní stůl se židlemi, knihovna, konferenční stolek s křesly a televizní stolek. V ložnici je velká šatní skříň a je možnost dovybavit letištěm s úložnými prostory. Koupelna je vybavena praktickým policovým systémem a pračkou. Možnost využívat společné kolárny.

K bytu náleží garážové stání v podzemních garážích. Dům se nachází v klidné lokalitě v blízkosti parku Divoká Šárka a obory Hvězda.V blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost: škola, školka, pošta, supermarket BILLA. Cca 30 metrů od domu se nachází zastávka MHD – Nová Šárka (zastávka Dejvická i Letiště Ruzyně vzdáleno cca 10 min.) Možnost nastěhování od července 2012.

I offer to rent partly furnished apartment 2 + kk with a garden and garage. The apartment is in the ground floor of building finished in 2003. Spacious living room is together with a kitchen. From the bedroom is output to the north/east oriented garden (80m2). Bathroom with bath, sink and place the machine is connected with the toilet. The windows are fitted with safety fittings and foils against breaking glass. In the apartment is also practical small storeroom.

The apartment features: built-in kitchen with stove and oven, built-in dishwasher and separate fridge. There's also a dining table and chairs, bookcase, coffee table with chairs and TV table. In the bedroom is a large wardrobe. It is opportunity to equip the bedroom with large bed with storage spaces. The bathroom is equipped with a shelf system and washing machine. There is the possibility of using common bicycle storage.

The apartment has a parking space in underground garage. Close to apartment is all necessary like: preschool, school, post office, supermarket BILLA. Approximately 30 meters from the house there is a bus stop – Nová Šárka (station Dejvická and station Ruzyně airport are only about 10 min.) The apartment will be free from July 2012.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu192596
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha58
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.