Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 47 m² bez realitkyJeremenkova, Praha - Podolí

Jeremenkova, Praha - PodolíVybaveno
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby2 050 Kč


Nabízím k pronájmu krásný slunný byt v novostavbě s prostornou terasou (možnost grilovat) a perfektně vyřešenými úložnými prostory (vstupní hala = šatna s vestavěnými skříněmi a prostorem pro sportovní potřeby a věci na úklid).

Byt je zcela zařízen (postel pro dva, jídelní stůl etc., včetně vybavené kuchyňské linky, pračky, dostupnosti UPC) v moderním a čistém stylu. Ideální bydlení pro single nebo pár. Poplatky 2050,- pro jednoho; 2800,- pro dva.

V okolí je veškerá občanská vybavenost, perfektní dostupnost do centra, blízko Vltavy, tram 3, 17, metro Budějovická, bus 118. K dispozici od 1.6.

Sunny appartment in new building with large windows and lovely terrace (bbq possible). Fully furnished in modern style (kitchen, double bed, dining table, washing machine, UPC cable). Spacious, perfectly designed built-in closets (in the entry hall, among others possibility to store sport stuff, cleaning tools etc.). Ideal for single or couple. Fees 2050,- per 1 pers.; 2800,- per 2 pers.

Close to Vltava river with great connection to downtown via tram 3 and 17, as well as to metro C line (Budejovicka), business centers at Pankrác and Brumlovka. Available from June 1st.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu192695
Dispozice1+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha47
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.