Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 203 m² bez realitkyHeřmánková, Liberec - Machnín, Liberecký kraj

Heřmánková, Liberec - Machnín, Liberecký krajVybaveno
Cena6 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 990 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dům v krásné podhorské oblasti na kraji Liberce.

Dům je vhodný zejména ke komerčním účelům - provoz penzionu, restaurace, cukrárny a kavárny, ale i pro soukromou rekreaci či k trvalému bydlení. Ke komerčním účelům je dům již plně přizpůsoben a vybaven,je zde zabudované bezpečnostní zařízení zn.Kelcom.

Prostory pro komerční účely jsou momentálně pronajaty. Při prodeji je tříměsíční výpověď.

Dům 203 m2 se nachází na pozemku o rozloze 2032 m2,na zahradě se nachází 150 vzrostých a upravených dřevin, má 3 nadzemní podlaží a je z části podsklepen. 1. NP slouží k provozu restaurace (40 míst) a cukrárny (20 míst) a kompletních prostorů k podnikání a s přímým vchodem na terasu o rozměrech 7x5m.

2. NP se skládá z jednoho bytu a dvou apartmánů s příslušenstvím a terasou 10x6m v 1 poschodí,ve 3. NP je půda,dostatečný prostor na rekonstrukci bytu.

Dům je zděný cihlový, má nové hydroizolace, celý objekt je zateplen, střecha sedlová, okna zdvojená dřevěná. Podlaha prkenná, dlažba, beton. Vytápění nebytového prostoru krbovými kamny s rozvodem do deskových radiátorů, byty vytápěny top.panely HTA 2160120. Kuchyně restaurace je řešena dle norem EU, nadstandardně v nerezu. Je zde čistička vzduchu.

Vedlejší stavba slouží jako kůlna, garáž či dřevník,v katastru uvedeno jako stavební parcela.

Nádvoří i terasa jsou zpevněny zámkovou dlažbou, zahrada je udržovaná.

Kraj je turisticky atraktivní, okolo domu vede frekventovaná cyklostezka, cca o 400 m dále se nachází golfové hřiště a jízdarna s koňmi. Obec leží těsně pod Ještědem na který se lze dopravit autem,pěšky,či lanovkou. Při dosažení vrcholu Ještědu se Vám naskytne pohled na krásné panorama Liberce, Lužických a Jizerských hor a Krkonoš.

Město Liberec je vzdáleno 5 minut jízdy autem, lze také použít MHD,ĆSD,ĆSAD.

V Liberci můžete navštívit ZOO, Botanickou zahradu, největší zábavný komplex Centrum Babylon - nákupní městečko, IQ park, Aquapark,solná jeskyně,bowling, kolotoče, prolézačky, restaurace, kavárny.

Pro milovníky zimních sportů lze využít nabídky zimního areálu Ještěd či Bedřichov s mnoha sjezdovkami, jak pro náročné ,tak pro děti.

V zimním období lze využít TIP SPORT ARÉNU - bruslení, squash.Nákupní zona 4 minuty autem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu192703
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha203
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.