Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 39 m² bez realitkyStanislava Kostky Neumanna, Stochov - Stochov, Středočeský kraj

Stanislava Kostky Neumanna, Stochov - Stochov, Středočeský kraj
Cena850 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 667 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám velmi pěkný, udržovaný byt 1+kk, 1. patro bez výtahu, novostavba (stáří 7 let). Byt má kuchyňskou linku, el. sporák, digestoř, plastová okna, koupelna se sprchovým koutem. Na chodbě a v kuchyni dlažba, v pokoji plovoucí podlaha. Topení - ústřední. V domě možnost vysokorychlostního internetu za velmi příznivou cenu. Parkování možné přímo u domu. Město Stochov má veškerou občanskou vybavenost (škola, školka, ZUŠ, pošta, lékař, knihovna, kino, divadlo, restaurace, sportovní hřiště, tenisové kurty, cyklostezka, obchody - Tesco, atd.), leží 30 km západně od Prahy, 13 km od Kladna (dojezd do Prahy cca 20 minut po dálnici D6). Velmi dobré vlakové i autobusové spojení do Prahy i Kladna. V místě je velké množství zeleně, místo se nachází v těsné blízkosti Křivoklátských lesů (2 km).

Na byt je hypotéka, které končí fixace (9/2012). Byt je k prodeji buď formou převzetím hypotéky, nebo standardním prodejem, který splatí zůstatkovou cenu bytu u banky. Dům je klidný s dobrými sousedskými vztahy, dům spravuje společenství vlastníků bytových jednotek.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu192869
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha39
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.