Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 57 m² bez realitkyK lesu, Praha - Kamýk

K lesu, Praha - KamýkČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Ponúkame k prenájmu krásny slnečný byt 2+kk s dvoma terasami neďaleko lesa Kamýk. Byt sa nachádza na 2 poschodí bytového domu v príjemnom a kľudnom prostredí Prahy 4. Neďaleko domu sa nachádza medzinároná škola (Prague British School). Nájomníci majú k dispozícii spoločnú záhradu s posedením a petanque ihriskom, detské ihrisko a kočíkareň, kde si môžu odkladať bicykle / kočíky. Poplatky zahŕňajú i uzamykateľné parkovacie stánie. V byte sú kvalitné drevené podlahy, kúpeľňa je obložená talianskymi sklenenými obkladačkami. Kuchynská linka má chladničku s mrazničkou, rýchlovzdušnú trúbu, sklokeramickú dosku, digestor a pračku. Vchodové dvere sú bezpečnostné a všetky ostatné dvere v byte sú celosklenené s obložkami. V oboch izbách sú drevené francúzke okná, ktoré vedú na samostatné terasy.

Autobusová zastávka je 7 min chôdze od domu. Do centra Prahy je to 20 min MHD. Ľahká dostupnosť na južnú spojku. Neďaleko sa nachádza nákupne centrum Novodvorská Plaza.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu192898
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
Plocha57
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.