Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 58 m² bez realitkyKomunardů, Praha - Holešovice

Komunardů, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce29 000 Kč


Nabízíme k pronájmu bzt 2kk v Praze 7 Holešovicích. Byt má parketovou podlahou, v chodbě úložný prostor. Součástí vybavení je kuchyně s plynovým sporákem a myčkou, lednicí a pračkou. Byt se nachází ve třetím podlaží v domě bez výtahu s balkonem do ulice. Byt je vhodný pro mladý pár, v okolí domu je mnoho kaváren a restaurací, zastávka tram před domem. Požadujeme kauci ve výši dvou nájmů.

Newly renewed flat in the lively part of Prague - Holešovice. 2 big rooms with high ceilings and hall with a storage space. Parquet floor, new floor in the hall. Part of the equipment is new kitchen with gas cooker and dishwasher, fridge and washing machine. Rent directly from the owner. Flat is on third floor, there is no elevator in the house. Windows are facing the street but were completely change in whole building in 2014 which significantly improved noise isolation.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu193011
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha58
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.