Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 62 m² bez realitkyUralská, Praha - Bubeneč

Uralská, Praha - BubenečČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby1 700 Kč


Pronájem nově vybudované půdní vestavby bytu 2+kk, 62m2 v žádané části Prahy 6 – Dejvice, ul.Uralská.

Nabízený byt se nachází v nejvyšším patře čistého a zrekonstruovaného domu s výtahem. Dispozici bytu 2+kk tvoří: prostorný obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem s kvalitními spotřebiči (kuchyňská linka, el.sporák se sklokeramickou deskou, digestoř, lednice, skříně). V bytě dále nalezneme prostornou předsíň s vestavěnou skříní od Libovického, praktickou komoru, velmi pěkně řešenou koupelnu s vanou a toaletou (k dispozici pračka a sušička). Na zemi je v obývacím pokoji dřevěná podlaha, v druhém pokoji koberec, v koupelně, předsíni a v komoře je položena dlažba. Výhled z oken je do klidné ulice. V domě je nový moderní výtah. Vynikající dostupnost do centra Prahy (stanice metra, autobusu i tramvaje do 5min.chůze od domu). Vše potřebné i chtěné je však v místě absolutně na dosah. Upřednostňuji dlouhodobý nájemní vztah. Volný ihned. V případě zájmu o prohlídku nebo bližší informace mne neváhejte kontaktovat.

New 62m flat, under the roof with a lift in Dejvice, excellent address. Modern kitchen with all equipement, washing machine, walk in closet. 2 rooms. Availiable: immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu193041
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha62
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.