Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 68 m² bez realitkySoukenická, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Soukenická, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronajmu pěkný, slunný byt (2+kk+šatna) v multifunkčním domě (výstavba z r. 2008) v širším centru města - pár minut pěšky od nákupního střediska Vaňkovka a hl.nádraží ve velmi žádané lokalitě. Byt se nachází ve 3.patře K dispozici je pěkná koupelna s vanou, zvlášť WC s bidetem. V pokojích je nová plovoucí podlaha a dřevěná okna. Vybavení - kuchyňská linka, sporák, lednička, myčka, mikrovlnka. Byt je částečně vybaven: sedačka, konferenční stolek, stolek pod TV, police (případně můžu odvézt dle domluvy). V bytě neni k dispozici stul a zidle, postel a pracka. Dovybaveni mozne po domluve. V bytě je též nově vybudovaná šatna (jako místnost zvlášť). K bytu je možné rovněž využít sklepni mistnost (idealni na kola) v patře. Zálohy na energie a další poplatky jsou cca 3 000 Kč/měsíc. Parkování možné před domem, v případě zájmu možnost pronájmu parkovacího stání v podzemni garáži domu za 1 500Kč/měsíc. Pouze nekuřáci!!! Vratná kauce ve výši 1 měsíčního nájmu.

Beautiful, sunny flat is available for rent (2 rooms, bathroom, restroom, small room as a wardrobe ) in a centre of Brno - not far from Vankovka shopping centre and Main Railway station and Spielberk office centre. The flat is situated on the 3rd floor of the apartment house. The flat is almost new (from 2008) with furnished kitchen (but with no table and chairs and washing machine - there is possibility to provide upon the agreement), sofa, small table, TV table, shelves. There is no bed in a bedroom. Parking is available in front of the apartment house for free or I can offer you the private parking place in the garage of the house for 1 500 CZK/month. The rent (11 000 CZK/month) is without any other fees (service fee is about 3 000 CZK/month in total). Only for non-smokers! One monthly rental fee is required as a refundable deposit in advanced.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu193111
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha68
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.