Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 64 m² bez realitkynáměstí Přátelství, Praha - Hostivař

náměstí Přátelství, Praha - Hostivař
Měsíční nájemné10 900 Kč

+ Poplatky za služby3 100 Kč


Pronájem 2+kk (56 m2)+terasa (8,6 m2), novostavba

Nabízíme k pronájmu byt 2+kk v klidné lokalitě na Slunečném vršku, nám. Přátelství, Hostivař. V 5.patře 6-ti patrové novostavby, celková rozloha 64m2 včetně 8,5m2 terasy s krásným výhledem na Hostivařský park (2min). Vstup na terasu z ložnice i ob.pokoje, situováno na J a JZ. Plně funkční kuchyňská linka včetně myčky, chladničky s mrazákem, MW trouby. Plovoucí podlahy, koupelna s dlažbou, WC a pračkou. Bezpeč. dveře. V místě kompletní služby - supermarket, lékárna, tabák, optika. MHD v místě, 5 min od metra Opatov, nákupní centrum Chodov 10 min.

Bez domacich zvirat prosim.

Volné od 1.7.2012

1 bedroom apartment on the 4th floor of 5 floor building (3 years old, Prague 10- Hostivar) with a total area of 64 square meters (including 8.6 sq m terrace). The apartment comprises entrance hall, living room with kitchenette, bedroom, bathroom and toilet and also a safety door. The terrace can be entered from both rooms (bedroom and living room) and has a beautiful view to Hostivarsky Park with South/South West orientation. The kitchen is equipped with a microwave, fridge and freezer and dishwasher. Supermarket, restaurant, cafe are within 50 m from the apartment. Public transport (a bus stop) 100m – 3 bus stops from Metro station Opatov.

No animals.

Available from July 1, 2012

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu193158
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha64
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.