Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyBachova, Praha - Chodov

Bachova, Praha - ChodovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Byt k pronájmu ul.Bachova, Praha 11, Opatov

Byt se nachází v 9.patře ul.Bachova, první vchod od metra Opatov a taktéž první vchod od Litochlebského nám.

Do centra je to cca 15min metrem, ze stanice Opatov, která je vidět z lodžie, docházková vzdálenost cca 4min. Na D1 je to cca 2min, do OC Chodov je to cca 5min. V docházkové vzdálenosti jsou 2 obchody Tesco, cca 3 min, Albert cca 8min, taktéž pošta je vzdálena cca 8min chůze. Zhruba 15-20 min chůze či 5 min autem je u stanice metra Háje multikino Galaxie. Kousek je i Hostivařský lesopark.

Byt je o velikosti 1+1+L, předělaný na 2+kk+L celková plocha je 48m2, z toho je 6m2 zasklená lodžie. K bytu náleží sklepní kóje, která se nachází v 5p. domu. Výhled z bytu je do volného prostoru viz foto. Dům je zateplen, okna jsou plastová, výtah po rekonstrukci dle norem EU. U domu je možnost hlídaného parkoviště, je však třeba se informovat zda mají volná místa.

Byt je částečně zařízen a je po rekonstrukci. K dispozici je lednička s mrazákem(2šuplíky), mikrovlnka, plynový sporák s el.troubou, pračka, 2křesla, rozkládací gauč, stolek na pc, malý kulatý jídelní rozkládací stolek a 2 malé židličky. Dále pak je k dispozici internet a kabelová televize. V předsíni je velká vestavěná skříň.

Cena za pronájem bytu je 9000,-Kč+2500,-Kč poplatky. Celkem tedy 11500,-Kč/měsíc. Kauce jeden měsíční nájem vč.poplatků. Vhodný je pro dva lidi. Malé zvíře není problém.

Byt je volný od 2.6.2012

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu193222
Dispozice2+kk
Podlaží9
Typ budovyPanel
Plocha48
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.