Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 78 m² bez realitkyKomořanská, Praha - Modřany

Rezervováno
Komořanská, Praha - ModřanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby5 800 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nádherný a prostorný byt se 2 balkóny (obývák a ložnice) a garážovým stáním, ve 2. patře (ze 4, s výtahem) v novostavbě v žádané lokalitě. Veškerá dostupnost: tram, obchod, restaurace, cyklostezka, kino, parky, kostel, nádraží Modřany, škola i školka. Pošta, lékař a další zázemí v těsné blízkosti. Dobrá dostupnost na metro B a C. Bezpečné garážové stání přímo v domě. Sklepní kóje. Vybaveno prostornou skříní na chodbě, kuchyňská linka, klimatizační jednotka (v ložnici a dětském pokoji). Možnost dalších vlastních úprav - preferuji dlouhodobý pronájem min. 2 roky. Jinak bez vybavení. (Pračka, sušička, lednice a další nábytek na fotkách je dle aktuálního zařízení současných nájemců). Velmi vhodné pro aktivní život i život s dětmi. Dohoda možná i v dalších dílčích bodech nájmu. Zúčtovatelné poplatky cca 5.800 + vlastní smlouva na elektriku + pojištění domácnosti + internet. Kauce 30.000. Volné od října 2019. Ne realitky, ne provize za zprostředkování.

Very pleasent quite new apartment in a beautiful location - all access (tram, shop, restaurants, cycling, cinema, parks, church, railway station Nádraží Modřany, school. Post office, doctors and other facilities nearby). Good access to metro B - Karlovo nam and metro C - Budejovicka. Safe garage parking in the house. Cellar. The apartment has 2 balconies (living room and bedroom). Equipped with a spacious wardrobe in the corridor, kitchen, AC. Possibility of further customization and individual conditions in case of longterm lease (preferred longterme at least 2 yrs). Possibility to buy new washing machine, fridge, sofa and TV from previous lessees.Very suitable for an active life and/or life with children. Other charges cca 5.806 + own contract for electr. + insurance. Deposit 30.000 required. Free from middle April 2018. No reality agencies, no provision for them.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu193411
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha78
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.