Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 43 m² bez realitkyTřeboňská, Praha - Michle

Třeboňská, Praha - MichleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 900 Kč

+ Poplatky za služby3 700 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu světlý byt 2+1, ve 2. patře zděného bytového domu s výtahem a novou fasádou. Dispozice a popis: z předsíně se vchází zvlášť do koupelny a zvlášť na WC a do obýváku, který je průchozí. (Z tohoto důvodu je byt vhodný pro pár.)Z obýváku se nalevo vchází do kuchyně s oknem a doprava do ložnice. V ložnici je nový koberec, na WC a v koupelně dlažba, v ostatních mísnostech PVC. V kuchyni je nová kuchyňská linka a plynový sporák.

V bytě byla provedena rekonstrukce bytového jádra (nová koupelna s vanou, nové wc a nová kuchyň,nový rozvod elektřiny). Balkón společný pro čtyři byty v mezipatře. Dále sklepní kóje. Byt je k nastěhování od 1. září. V případě zájmu volejte prosím tel. 605 23 89 27, email: byttrebonska@seznam.cz.

Cena za 7900,- Kč měsíčně + poplatky zálohy na služby cca 4.600 Kč včetně plynu a elektřiny – dle spotřeby). Vratná kauce pro 1-2 osoby je 12.000Kč.

Klidná lokalita v Třeboňské ulici v docházkové vzdálenosti na metro C Kačerov a Budějovická. Do 5 minut chůze Bila, Lidl a obchodní dům DBK a Prior, restaurace. Do 10 min autobusem plavecký stadion Podolí a Žluté lázně. Centrum dostupné do 15min metrem. Realitní kanceláře a zprostředkovatelé všeho druhu prosím nevolejte ani v případě sebelepší nabídky. Děkuji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu193711
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha43
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.