Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 37 m² bez realitkyVe slatinách, Praha - Záběhlice

Ve slatinách, Praha - ZáběhliceVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabídka dlouhodobého pronájmu kompletně zařízeného bytu 1kk v Praze 10 – Záběhlice, 32m2, balkon 4,5m2, sklep 4m2, podzemní garážové stání.

Koupelna s WC je vybavena sprchovým koutem a pračkou, v předsíni je prostorná vestavěná skříň, kuchyň na míru je vybavená dvouplotýnkovou keramickou deskou, mikrovlnou troubou s funkcí crisp a grill, kompletním nádobím, vestavěné patro s dvoulůžkem, gauč s podložkou pod nohy, jídelní kout s jídelním stolem a čtyřmi židlemi, dostatek úložných prostor, LCD 32' televize, psací stůl a židle, záclony, vertikální žaluzie. Na oknech jsou nainstalovány sítě proti hmyzu. Balkonový nábytek. Do bytu jsou osazeny bezpečnostní dveře.

Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží (z 8) cihlové novostavby z roku 2006, okna bytu jsou orientována na JZ , v klidné lokalitě, v domě jsou k dispozici dva výtahy a kočárkárna.

Dostupnost: sjezd z Jižní spojky cca 600m, MHD – zastávka autobusu Jesenická cca 4 minuty chůze od domu, zastávka autobusu V Korytech cca 2 minuty chůze od domu. Časová dostupnost do centra 25 minut, Pankrác 15 min. Byt se nachází 3 minuty chůze od sportovního areálu Hamrsport.

Cena za pronájem bytu (včetně garážového stání) činí 10 000 korun + 2 500 zálohy na služby a energie. Kauce na byt - 1 měsíční nájem. Byt vhodný pro maximálně dvě osoby, pouze nekuřáky, bez zvířat.

K dispozici od července 2012.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu193781
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha37
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.