Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyWerichova, Praha - Hlubočepy

Werichova, Praha - HlubočepyVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 259 Kč


Nabízím k pronájmu světlý byt 2+kk/zastřešená lodžie, 52m2, ve 4.patře 6patrového cihlového domu v novostavbě Kaskády III. Barrandov. Byt je zařízený - kuchyňská linka s lednicí/mrazákem, myčkou, sklokeramickou deskou a horkovzdušnou troubou, v obývacím pokoji sedací souprava a nízký nábytek, v ložnici vestavěná skříň a manželská postel, v koupelně vana, WC, pračka a skříňky a v předsíni velká vestavěná skříň. Okna jsou plastová se žaluziemi, orientace do klidného vnitrobloku. Výborná dostupnost MHD - tram 200m, bus 300m. Cena pronájmu činí 10 000,- Kč + 3 259,- Kč (poplatky) + elektřina, popř.internet (UPC). Lze pronajmout i garážové stání za 1 000 Kč/měsíc. K dispozici ihned.

We offer a bright apartment 2+kk/roofed balcony, 52m2, on the 4th floor of a 6-floor brick house in a new building Cascades III. Barrandov. The apartment is furnished - kitchen with fridge/freezer, dishwasher, stove and oven, sofa and low furniture in the living room, a wardrobe and a queen size bed in the bedroom, tub, toilet, washing machine and cupboards in the bathroom and a large wardrobe in the hall. Plastic windows with blinds, facing a quiet courtyard. Excellent accessability by public transport - tram stop 200m (Novy Smichov mall and Andel metro station 13 min by a tram), bus stop 300m. Rent is CZK 10,000 + CZK 3,259 (charges) + electricity and internet (UPC). You can also rent a garage place for CZK 1,000/month. Available immediately. Direct owner, no commission.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu193827
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha52
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.