Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 4+kk • 1 m² bez realitkyNalžovice - Nalžovice, Středočeský kraj

Nalžovice - Nalžovice, Středočeský krajVybaveno
Cena1 999 999 Kč

Tato nemovitost již od 8 975 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Prostorná stylově zařízená útulná chalupa ve vesnici 50 km jižně od Prahy v krásné lesnaté krajině plné rybníků na Sedlčansku.

Klid, lesy bohaté na houby, cykloturistika, 15 min.koupání ve Vltavě (Cholín, Oboz, Častoboř), nedaleko je farma s prodejem vlastních produktů.

Potraviny, pošta, škola, hospody a přímý bus Praha – Smíchov je 15 min.peší chůzí ve vedlejší vesnici.

Další komplet služby, lékař a 3 supermakety jen 7 km ve městě Sedlčany.

Chalupa je patrová s velkou stylovou kuchyní a jídelnou s francouzským oknem do zahrady, celá vybavena dobovým nábytkem a doplňky. Dále je tu velká ateliérová místnost, ložnice pro hosty, podkrovní dětský pokojík, mnoho kouzelných zákoutí, velká půda a pěkný sklípek. Je zde prostorná koupelna, splach.toaleta, sat.TV, pevná tel.linka. Na zahradě je množství rostlin, několik jezírek a venkovních sezení, dřevník, dílnička a kůlna. K dispozici jsou dvě studny. Jedna vrtaná s pitnou vodou, druhá kopaná s užit.vodou. Vytápění je na tuhá paliva krbem a stylovými kamny a akumul.kamny. Velikost pozemku je 615 m2, obytná plocha cca 200 m2. Po dohodě možno ponechat kompletní zařízení. Více foto na těchto odkazech: http://surfrrr.rajce.idnes.cz/Chalupa_DUM_1/ , http://surfrrr.rajce.idnes.cz/Chalupa_ZAHRADA , http://surfrrr.rajce.idnes.cz/Chalupa_OKOLI/

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu193832
Dispozice4+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha1
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.