Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 106 m² bez realitkyĎáblická, Praha - Ďáblice

Ďáblická, Praha - ĎábliceČástečně vybaveno
Cena5 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 749 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji velmi pěkný slunný prostorný byt 3+kk, 106 m2 vč. balkonu, v novostavbě z roku 2008, v ulici Ďáblická, Praha 8, Ďáblice. K bytu náleží garážové stání přímo v domě ( již zahrnuto v ceně bytu ). Byt se nachází ve 3. patře/3, je ve výborném stavu, nikdy nebyl obýván, je částečně zařízený. Je zde úplně nová, velmi pěkná kuchyňská linka vč. vestavěných spotřebičů (lednice, mrazák, sklokeramická varná deska, elektrická trouba, digestoř), dále zde zůstane sedací souprava, skříně v obývacím pokoji, nová nikdy nepoužitá manželská postel, prostorná šatní skříň, věšák na kabáty - vše v ceně bytu.

Okna plastová s orientací: obývací pokoj s kuchyňským koutem na západ, dětský pokoj + ložnice se vstupem na balkon na východ. Je zde velmi pěkná prostorná koupelna s vanou i sprchovým koutem, s dostatečným prostorem pro pračku, WC s umyvadlem samostatně. Podllahy jsou kvalitní plovoucí. Předsíň, koupelna, WC a u kuchyňské linky - dlažba. O ohřev teplé vody a vytápění bytové jednotky se stará plynový kotel samostatný pro tuto bytovou jednotku. Rozměry místností: obývací pokoj + kuchyňský kout - 36,59 m2, pokoje - 10,31 m2 a 16,83 m2, předsíň ( vstupní hala ) - 21,75 m2, koupelna - 10,08 m2, WC - 2,45 m2, balkon - 8 m2. Byt je ihned volný k užívání. V okolí nemovitosti je plná občanská vybavenost, škola, školka, pošta, lékaři. Obchodní centrum Letňany (obchody a služby, Palace Cinemas), zimní stadion Letňany - (posilovna, sauna, solárium), Sport centrum Letňany - (tenisové a badmintonové kurty) - to vše cca 10. minut busem. Dopravní dostupnost je velmi dobrá, stanice autobusu u domu s návazností na metro C Ládví cca 10. minut. Hypo lze - vyřízení zdarma. V případě dotazů či zájmu o prohlídku mne neváhejte kdykoliv kontaktovat na tel: 774 303 775.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu193938
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha106
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.