Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 65 m² bez realitkySokolovská, Praha - Libeň

Sokolovská, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby2 200 Kč


Pěkný slunný byt se nachází v klidné a tiché části Libně. Byt je po rekonstrukci, částečně zařízený (vybaveni bytu:sedačka, obýv.stěna, vestavěná úplně nová kuchyňská linka, trouba el.,sporák plynový,digestoř, lednice). Všechny pokoje mají samostatné vchody, kuchyň s oknem je propojena s obývacím pokojem.Byt je situovaný na jiho-západ do klidné ulice. V bytě je ještě navíc kumbál na uložení věcí. Je vhodný pro rodinu i pro studenty. Výborné dopravní spojení do centra města (tramvaj č.17, metro Ládví 5 min. pěšky, bus), parkování před domem. Před domem je situován park. Volné od 15.6.2012! Jelikož se byt ještě upravuje, fotky dodám ihned po dokončení úprav. Neni problem návštívit byt již nyní.

Nice sunny apartment is located in a quiet part of Liben. The apartment is renovated, partly furnished (equipped apartment: sofa, living room wall, built a completely new kitchen, electric oven, gas cooker, range hood, refrigerator). All rooms have separate entrances, kitchen with a window is connected to the living room. Flat is situated on the south-west in a quiet street. The apartment is in addition to closet storage items. It is suitable for families and for students. Excellent transport links to city center (No. 17 tram, metro Ladvi 5 min.,by foot, bus), parking in front. Before the house is located park. Available from 15/06/2012! Photos will come soon - under reconstruction!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu193950
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha65
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.