Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 100 m² bez realitkyNa Okraji, Praha - Veleslavín

Na Okraji, Praha - Veleslavín
Měsíční nájemné28 000 Kč


Nabízíme k pronájmu luxusní kompletně zařízený byt v novostavbě - areálu Hvězda. Výjmečná lokalita s krásným výhledem na Divokou šárku a Džbán. Byt je vybaven novým nábytkem a nově vymalován. V přízem Park hvězda a nákupní středisko Delvita jen 100 m od objektu.Celý objekt hlídá 24 hod.ostraha. Vybavení - kuchyňská linka se sklokeramickou deskou, myčkou na nádobí, troubou a mikrovlnkou. Obývák - terasa, střešní okno, sedací souprava, skříně, komody, TV, DVD přehrávač. Předsíň - vestavěná zrcadlová skříň a další nábytek. Ložnice - kompletní vybavení ložnice, terasa, 2x střešní okna. Pracovna - kompletní vybavení, vestavěné skříně. WC je samostatné...

s umyvadlem. Koupelna - sprchový kout, rohová vana, umyvadlo, pračka. Bydlení ve výjmečné lokalitě, v kompletně zařízeném bytě. Volný IHNED !!! V suterénu domu je k dispozici garážové stání pro jeden automobil a prostorná komora.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu1940
Dispozice3+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha100
Podlaží6
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.