Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 76 m² bez realitkyKomenského, Plzeň - Bolevec, Plzeňský kraj

Komenského, Plzeň - Bolevec, Plzeňský kraj
Cena2 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 096 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


 Prodám luxusní byt 3+1+L v OV, panel. kostka, 2.p. v Plzni - Bolevci. V roce 2007-8 celková rekonstrukce bytu i domu (plast.okna, zateplení, fasáda, vstupní dveře). Orientován na JV stranu, v klidné lokalitě.

V bytě plovoucí podlahy kromě koupelny+WC a kuchyně, kde se nachází dlažba. Obložky a dveře se skleněnou výplní v bílem provedení, stropní podhledy. V předsíni 2 prostorné vestavěné skříně. Vstupní dveře s bílým polstrováním a přídavnou bezp. pojistkou. Koupelna s rohovou vanou, zrcadlem v obkladu, bodovým osvětlením a vkusným koupelnovým nábytkem. Samostatné WC s umývátkem a bidetkou. Nová kuchyňská linka s vestavěnými el. spotřebiči (komb.sporák, myčka), digestoří a spíží. Žaluzie ve 2 pokojích. Celý byt ve světlém provedení.

Celk. výměra 76 m2 (vč. sklepní kóje a velké lodžije) s možností využití společných prostor. Zaveden internet a kabelová přípojka. Velkou výhodou je také blízká dostupnost MHD, obchodů, zdrav. zařízení, FN Plzeň, MŠ a škol, možnost sportovních aktivit. Tento krásný slunný byt je ihned k dispozici po zaplacení celkové částky.

K nastěhování: 15/06/2009

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu19406
Dispozice3+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha76
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.