Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+kk • 112 m² bez realitkyVlhká, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Vlhká, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Hledám spolubydlící do rok kompletně zrekonstruovaného krásného bytu ve 2. podlaží o rozloze 112 m2. K dispozici velký společný vybavený obývací pokoj s jídelnou, spojený s kuchyňským koutem, ke které přiléhá nová koupelna se sprchovým koutem, vanou a WC. V kuchyni a koupelně jsou vyhřívané podlahy. V bytě je navíc samostatné WC. K dispozici je dále skladovací místnost vhodná pro kola a jiné sportovní vybavení, šatna a samostatná místnost s pračkou a velkým úložným prostorem. V bytě je dostatečně rychlý internet, myčka, plynový vařič, trouba, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem - vše nové. Kuchyň je plně vybavená nádobím. K podnájmu jsou 2 pokoje – jeden o rozloze 14 m2 situovaný do dvora a druhý o rozloze 18 m2 situovaný do ulice. Ve třetím pokoji bydlím já. Menší pokoj je kompletně vybaven, ve větším pokoji je šatní skříň a stůl se židlí. Byt se nachází v domě v soukromém vlastnictví, obsazeném převážně mladými rodinami, blízko centra zkraje ulice Vlhká. Dobrá dostupnost MHD, parkování je zdarma před domem.

Hledám nejlépe pracující, lhostejno zda pár nebo jednotlivce. Možno obsadit samostatně jen jeden z pokojů. V případě, že bude byt obsazen 3 osobami, předpokládám cenu za malý pokoj pro jednu osobu 5.300,- Kč a za velký pokoj pro jednu osobu 6.500,-Kč, při obsazení bytu 4 lidmi předpokládám cenu za celý velký pokoj 7.250,-Kč a cenu za malý pokoj při obsazení 1 osobou 5.000,-Kč. Nájem zahrnuje inkaso. Platí se vratná kauce ve výši 4.500 Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu194099
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha112
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.