Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 22 m² bez realitkyTrojická, Praha - Nové Město

Určeno ke spolubydlení
Trojická, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Nabízíme pronájem pokoje. Byt je v centru Prahy - ul. Trojicka. Je ve 4. patře s výtahem. Jedná se obrovský byt s vysokými stropy -, chodba, záchod, koupelna a kuchyňka. Byt je na klidnějším místě v centru Prahy, skvělá dostupnost. V blízkosti potraviny, drogerie, pošta, lékárna, papírnictví i restaurace. Pokoj je docela velký - cca 22m2, je plně vybavený - postel, skříň, stůl, židle, poličky, křeslo, v rámci bytu je i pračka, veškeré kuchyňské vybavení. Cena za pokoj je 8500Kč včetně všech poplatků za vodu, elektřinu a plyn a internet - je tu velice stabilní wifi připojení.Kauce 8500 Kč. K pronajmu IHNED.

http://www.rentroom.cz/

Flatshare city center of Prague. Beautiful, light, large room in an apartment 3+1 nearby Karlovo Namesty, Prague 1 (directly in the city centre). The room is furnished. Recently renovated apartment, so everything is new! The room comes complete with a bed, wardrobe, table, internet, 4th floor with a lift , quiet and save location.Wireless internet.Available right NOW.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu194197
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha22
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.