Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 4+kk • 211 m² bez realitkyPalackého, Beroun - Beroun, Středočeský kraj

Palackého, Beroun - Beroun, Středočeský kraj
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


K pronájmu je novostavba (poprvé v provozu) třípodlažní řadové vilky 4+kk se zahradou v nově vzniklém obytném souboru Na Homolce v lokalitě Beroun-město. Klidná lokalita se nachází blízko centra s veškerou občanskou vybaveností vč. školy a školky. Vynikající dostupnost do Prahy (metro Zličín cca 15 min.)

Podlahové plochy: dům 160 m2, garáž na dvě vozidla 38 m2, terasa v přízemí 14 m2, terasy v patře: 13 m2. Pozemek celkem: 249m2, z toho zahrada 117m2. Další možnost parkování před domem.

V suterénu na úrovni příjezdové komunikace je vstup s předsíní, garáž pro dva vozy s možností uložení jízdních kol a dalšího vybavení. Dále je zde technická místnost vhodná pro skladování a oddělená prádelna kam je nasměrován shoz prádla z obou podlaží.

V 1.NP se nachází velkorysý otevřený prostor (hala 56 m2) se zabudovanou kuchyní, kde se na jedné straně otevírá do zahrady s terasou a na straně opačné nabízí panoramatický výhled do krajiny. Využití je plánováno jako hlavní obytný prostor s jídelnou a také jako více či méně oddělený prostor pro práci apod. Z haly je přes terasu vstup na zahradu. K hale náleží samostatná koupelna vybavená moderním zapuštěným sprchovým koutem, umyvadlem se zrcadlem a závěsným WC.

Ve 2.NP jsou umístěny tři ložnice, všechny se vstupem na terasu. Na tomto patře je také hlavní koupelna vybavená vanou, dvojitým umyvadlem s velkým stěnovým zrcadlem a závěsným WC.

Vybavení domu je moderní a nadstandardní. Podlaha v hlavním obývacím prostoru je v provedení přírodní DUB NATUR, koupelny jsou vybaveny sanitární keramikou Jika Cubito, závěsné WC Geberit, vodovodní baterie KLUDI. Do všech pokojů je přiveden rozvod počítačové sítě, dále TV/AV. Podlahy teras jsou z tropického dřeva. Okna jsou opatřena vnitřními horizontálními žaluziemi. Kuchyňská linka v provedení bílá, vybavená veškerými spotřebiči vč. zabudované lednice a mikrovlnné trouby. K dispozici samostatná zahrada s terasou určená k relaxaci.

Mazlíčci (zvířata) v domě nejsou akceptovány. Kouření v objektu není povoleno.

Vila je vhodná jako luxusní rodinné bydlení, nebo jako sídlo firmy. K nastěhování od cca srpen-září 2012. Cena za pronájem 20000,- Kč + poplatky cca 3500,- Kč / měsíc.

There is a new built (first use) 3-floors row villa with garden 4+kk for lease in a new house resort called Na Homolce located in Beroun-city. The quiet location is situated near the centre with all kinds of social support incl. school and kindergarden. Easy access to Prague (metro Zličín approx.15 min.)

Floor field : house 160 m2, garage for 2 cars 38 m2, terrace on ground floor 14 m2, terraces on the first floor 13 m2. The plot altogether is 249 m2, garden is 117 m2

In basement on the same level like acces road is the main entry with hall, garage for 2 cars with possibility to store bicycles and the other equipment. There is a technical room for storage and separate laundry room equipped with a shaft for sending laundry from both of upper floors.

On the first floor there is a generous open area (hall 56 m2) with built-in kitchen, where on the one side opening to the garden with terrace and on the other side offers panoramic view to landscape. It is tended to be used as main residential area with dining room and for more or less separate area for work and so. Through the terrace you can easily enter the garden. For your comfort there is an individual bathroom equipped with a built-in shower enclosure , washbowl with mirror and wall hung toilet.

On the second floor there are three bedrooms, all of them with access to the terrace. The main bathroom is located on this floor. It is equipped with the bathtub, double washbowl with large wall mirror and wall hung toilet.

The house is furnished with contemporary and luxurious equipment. Floor covering in the main residential area is floating floor made of natural oak. The bathrooms are equipped with the sanitary ceramics Jika Cubito, wall hung toilet Geberit and water taps KLUDI. All the rooms are equipped with the internet connection and TV/AV plugs. The floors of the terraces are covered by tropical solid wood. The windows are equipped with horizontal slats. The kitchen units are in white colour, equipped with all kinds of kitchen appliances incl. fitted refrigerator and microwave owen. There is a private garden intended for relaxation.

Pets are not accepted. No smoking inside the house.

The villa is intended for luxurious residential living or as a company residence. Available from August-September 2012. Price for lease 20000,- CZK/month + taxes approx. 3500,- CZK / month

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu194235
Dispozice4+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha211
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.